Lees hier de ervaring van Kirsten met mij en wat er daarna gebeurde!

kata boek

De 32-jarige Kirsten, net hersteld van een burn-out en zichzelf weer helemaal hervonden, stond tijdens de actie op het punt een nieuw begin te maken in haar carrière. Dat maakte haar de ideale deelnemer voor een MBTI Assessment. Samen met de Brandingstudio.nl van Nynkje Kuipers was er een aktie georganiseerd met als prijs een MBTI feedbackgesprek met mij.

“Ik zat vol plannen maar vond het lastig om toch elke keer weer een nieuwe stap te ondernemen. Een eigen onderneming starten is behoorlijk spannend. Ik was daarom ook ontzettend blij toen ik hoorde dat ik het assessment had gewonnen. Er is mij veel duidelijk geworden in dit gesprek en dat heeft mij gemotiveerd om nieuwe stappen te maken!” Lees hier verder wat er de volgende dag gebeurde…

Bij binnenkomst voelde ik me meteen op mijn gemak bij Katja. Ze straalt rust uit en was bekend met de dingen waar ik mee bezig ben, dat was erg prettig. Ze legde uit dat je geboren bent met een voorkeur voor bepaald gedrag. Net zoals dat je een voorkeur hebt voor je rechter- of linkerhand. Als kind denk je daar niet over na maar gedurende de loop van je leven leer je dat niet elk gedrag succesvol is en ga je je aanpassen. Zo heb ik jarenlang administratieve functies gehad, terwijl dat eigenlijk helemaal niet bij mij past omdat ik van nature een heel creatief persoon ben. Als kind veranderde ik mijn kamer wekelijks en later kwam iedereen altijd al naar me toe met vragen over kleding of inrichting van hun huis.

Door het assessment bij Katja kreeg ik bevestigd dat ik op de goede weg zit. Gelijk na het gesprek ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb ik mijn bedrijf Style Candy ingeschreven. Ik stijl nu interieurs en garderobes volgens mijn 3-stappenmethode. Dit gesprek was echt het zetje in de rug wat ik hiervoor nodig had.

Ik kan iedereen aanraden om een MBTI persoonlijkheidsgesprek met Katja te hebben. Inzicht in jezelf maakt je leven zoveel makkelijker. Bovendien heb ik door deze methode ook meer inzicht gekregen in het functioneren van anderen. Dit is een groot voordeel in de omgang met mensen, zowel zakelijk als privé.

Wil je meer ervaringen lezen met mij als coach? Klik op deze link

LOGO_Branding-Studio Katja van GulickKirsten, ik wens je samen met de Brandingstudio, heel veel succes. Met al jouw creativiteit en je inspirerende houding nu in je leven gaat het helemaal goed komen! check www.style-candy.nl!

 

 

 

 

 

lgGratis: Ga naar www.katjavangulick.nl/gratis-e-book  voor het aanvragen van het gratis mini-eBoek “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”.

 

2015 Katja van Gulick Coaching & Advies, alle rechten voorbehouden.

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Katja van Gulick Coaching & Advies” Ga naar www.katjavangulick.nl  voor het aanvragen van het gratis mini-eBoek “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”.

 

mbti_icon  Noloc Erkend loopbaan professional  katja_van_gulick_pasfoto
Katja van Gulick Coaching en Advies te Amsterdam helpt hoogopgeleide professionals het beste uit zichzelf te halen. Het resultaat is rust en balans in hun werk- en privéleven. Men ervaart succes, flow, bezieling, succes, geluk, kracht en energie.  Er worden bewuste keuzes gemaakt. De omgeving ziet ze als zelfverzekerd en krachtig met een duidelijke eigen koers. Zie www.katjavangulick.nl

Bij Katja kun je terecht voor Loopbaanbegeleiding, Personal Coaching & Counseling en Aurareading.

Gecertificeerd voor het krachtige persoonlijkheidsinstrument MBTI Step I, MBTI Step II en MBTI teams. Erkend Loopbaan Professional bij de NOLOC.  Opgeleid als Coach / Counselor, NLP Master, EFT Therapeut en professioneel Aurareader. Ik ben bezig met mijn opleiding Psychologie. Als coach ben ik resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief. We gaan voor jou succes, flow, energie en geluk!

Laat een reactie achter