Is dit nu alles?

Nee! Dit hoeft niet alles te zijn. Ervaar meer verbinding, voldoening en vervulling in jouw leven. Volg jouw hart!

Jij bent de persoon die het allemaal voor elkaar heeft. Perfecte baan, de ideale partner en misschien wel prachtige kinderen. Je bent vaak diegene in de kamer die op een veel groter level speelt. Anderen kunnen zich gewoonweg niet voorstellen hoe het is om op jouw niveau te werken en te leven. 

Je voelt het al een tijd:  Het schuurt in je aan alle kanten. Als je eerlijk bent, doet het dat al heel lang. Je vraagt je af: Is dit het nu? Het beste leven wat je je altijd voorstelde heb je nu. Het schenkt je geen tot weinig voldoening.

Je leeft in je hoofd, maar waar is je hart gebleven? Wat wil jouw hart? Alles om je heen lijkt zo oppervlakkig, de gesprekken, de mensen. Jij wilt een ander niveau.

Je wilt meer verbinding, meer vervulling, en je zet de stappen maar niet.

Ondanks jouw succes - of eigenlijk juist daardoor - zal meer doen van wat je al doet, niet leiden tot jouw volgende niveau van succes.

katja_what_if
katja_weg

Herken je dit?

 • Je wilt je hart achterna, maar je weet niet precies wat het zegt. De honderden stemmen in je hoofd overstemmen haar gefluister

 • Je holt vooral achter jezelf aan en leeft voortdurend in je hoofd

 • Je vindt het zo eng om de sprong in het diepe te wagen, waar zijn de zwembanden?

 • Je doet misschien alles al wat er in de zelfhulpboeken verteld wordt, zoals yoga, groentesap drinken, mediteren en je probeert de hele dag dankbaar voor alles te zijn. Waar blijft die overvloed van geluk waar ze het over hebben, hoe kom je daar?

 • De paar mensen die je in vertrouwen hebt genomen, begrijpen niet waar jij je nu druk over maakt, je hebt toch alles al? En waar is de financiële zekerheid? Je stort je vast in een afgrond

 • Je herkent je niet meer in de gesprekken om je heen. Waar is de diepgang? Het interesseert je niet welke tegels iemand in de nieuwe badkamer heeft, jij wilt praten over het échte leven!

 • De gebaande paden en je comfort zone hebben zeker hun voordelen. Ergens voel je echt dat je je hart wilt volgen, maar durf je alles op te geven voor een onzekerder bestaan?

Zou het niet fijn zijn als iemand jou de juiste vragen stelt?

Die je leert luisteren naar je verlangen, zodat haar gefluister eindelijk verstaanbaar wordt. Iemand met wie je diepgaande gesprekken voert ? Iemand die zorgt dat jij inzichten en doorbraken creëert?  Die je de nieuwe paden laat zien die je kunt bewandelen. Wil jij iemand die je laat zien waar jij de verbinding kunt vinden waar je zo naar verlangt? Die bevestigt dat er meer in het leven is. Die je kan laten zien hoe gaaf het is om het leven te leiden waar je naar verlangt.

Zou je ook de volgende resultaten willen halen van de mensen die je voor zijn gegaan?:

 • Krachtige keuzes
 • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen
 • Contact met je hart die in balans is met je hoofd en je buik
 • Lef
 • Vervulling, Voldoening en Verbinding
claim your life sleutel

is een 1-op-1 transformatie programma met een combinatie van krachtige tools en strategieën uit de wereld van de Positieve Psychologie, NLP, Coaching en Spiritualiteit. Je wordt wie je bent en wie je wilt zijn. Ik leer je de tools om jouw echte verlangen te vinden en te gaan leven. Ik help je door al je bewuste en onbewuste blokkades heen. Je zult er misschien wel meer tegenkomen dan je verwacht, maar we gaan ze allemaal onderuit halen. Je komt vanuit je hoofd in je hart. Wat wil je hart écht? Wat wil jij neerzetten? Waar word jij nu echt gelukkig van?

Wat het ook voor jou is, je bent hier aan het juiste adres en je bent zo welkom!

Katja van Gulick:

Wat maakt dat ik doe
wat ik doe?

Ik heb al honderden mooie, briljante en getalenteerde mensen mogen coachen zoals jij. Ik kwam er steeds meer achter dat deze mensen niet inzien hoe briljant ze zijn en hun hart en intuïtie volgen! Ze hebben dromen die ze willen vervullen en prachtige ideeën om met de wereld te delen, zodat de wereld een betere plek voor iedereen wordt. In plaats daarvan leiden ze hun leven volgens de normen van wat zij denken succes is: Keihard werken en roofbouw plegen op zichzelf om het maar te doen zoals het “hoort”.

Doordat ze niet durven te luisteren naar hun hart en hun intuïtieve intelligentie, houden ze zich in en spelen ze het kleine spel, terwijl de intelligentie vanuit het hart juist nu zo hard nodig is in de wereld.

katja_doe_wat_ik_doe

Dit persoonlijk leiderschapstraject Claim your Life geeft ook geluk op de werkvloer bij deze opdrachtgevers:

logo's

Wanneer ben jij geschikt voor coaching?

 • Als jij jezelf en je leven serieus neemt en je vindt dat het nu tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten

 • Als jij niet met spijt op je sterfbed wilt liggen

 • Als je bereidt bent om het werk te doen omdat jij begrijpt dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je leven en dat alleen jij er iets van kunt maken

 • Jij bent bereid om een investering te doen in tijd die zich uitbetaald in geluk, energie, voldoening en vervulling succes in jouw leven en werk

 • Jij bent er klaar voor om echt eerlijk naar jezelf te zijn, want dat levert resultaten op

katja_lets_do_this
Katja van Gulick:

Coaching is vooral geschikt voor ondernemende mensen die hun hartsverlangen zelf willen ontdekken en gaan leven omdat dat
de weg is naar een leven met vervulling en voldoening.

Katja_porgramma_geschikt_voor

Ik wil je het volgende mee geven:

Het geeft spanning als je in je huidige situatie blijft en het geeft spanning als je stappen gaat ondernemen naar een gelukkigere carrière. Welke keuze maak je dan?

Coaching betaalt zich terug in een verder leven en werk waarin je meer geluksmomenten met flow en ontspanning ervaart.

Het heeft mij zeker wel tienduizenden Euro's en meer dan 10 jaar gekost om mij de kennis en ervaring eigen te maken die ik met je ga delen in dit programma. Die investering in tijd en geld hoef jij niet meer te doen.

Met coaching zal jouw leven zich op alle fronten verbeteren. Die waarde is niet in geld uit te drukken.

Het is tijd om je hart te gaan volgen, om te worden wie jij in
je diepste wezen al bent. Om je vleugels uit te slaan.

Garantie

Ik ben er 100% van overtuigd dat Claim your Life je helpt om een leven met voldoening, vervulling, energie en verbinding te krijgen. Ben je na de eerste twee modules toch niet tevreden, dan kun je aangeven dat je er mee wilt stoppen, zonder vragen. Dat beloof ik je.

Investering

Ben je in dienst? Vaak heb je bij je werkgever ook mogelijkheden om de kosten (voor een deel of helemaal) vergoed te krijgen, hier kun je de CAO of je arbeidsovereenkomst voor raadplegen.

Ben je ondernemer? Dan kun je dit aftrekken als opleidingskosten

Katja_quote
Katja van Gulick:

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen jouw van je hoofd naar je hart te brengen. Als je nog vragen hebt, let me know!

Interesse?

Vraag hieronder een clarity sessie aan!