Teamcoaching

  • Van ik naar wij. Van een groep losse individuen naar een team van mensen die elkaar uitdagen, aanvullen en helpen.

  • Er is veiligheid en vertrouwen in het team, want men leert wat echt luisteren naar elkaar is. Van hieruit ontstaat er een verbeterde communicatie en wederzijds respect.

  • Vanuit veiligheid en vertrouwen onstaat er rust in de breinen in je team, wat van belang is voor creatief denken

  • Men luistert naar elkaar, daagt elkaar uit en dat zorgt voor innovatie

  • Dat allemaal met een teamcoach, die als buitenstaander observaties doet die de teamleden zelf vaak niet kunnen doen. Ik ben onafhankelijk en zal daardoor de vinger op de "zere plek" kunnen leggen in een veilige setting. Ik maak de teamleden bewust van hun gedrag en het effect op anderen.

    Ik werk volgens de ICF teamcoach competenties. De ICF is de International Coaching Federation, waarbij ik ben aangesloten als gecertifeerde Sr. Coach.

MBTI presentatie
werkwijze

Hoe werkt het?

Samen met jou als de opdrachtgever heb ik een intakegesprek waarin we helder krijgen waar het team staat en wat je/jullie gewenste resultaat is. Vervolgens kom ik een meeting bijwonen om te observeren.

Deze observatie deel ik en van daaruit stel ik een plan op. Gaan we door, dan start ik met individuele kennismakingsgesprekken voordat we met het programma van start gaan. Zo krijgen alle teamleden een stem en dat is de start om van ik naar wij te gaan. Om van een groep losse individuen naar een team te gaan van mensen die elkaar aanvullen, scherp houden en samen naar een gewenst resultaat weten te werken. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contact formulier en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Dan plannen we een gesprek in waarin je me alles kunt vertellen hoe het met je en je team is, waar je naar toe wilt en waar je vastloopt of mee worstelt. Dan kan ik inschatten wat er nodig is.  Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik zie je interesse graag tegemoet!