Wil je snappen wat maakt dat je dingen doet, voelt en denkt zoals je dat doet?

De Myer Briggs Type Indicator (MBTI®) zorgt dat je een sterker zelfbeeld en betere relaties krijgt zodat je met meer energie, bezieling en succes je werk doet en je leven leidt. 

Ben jij een professional die:

 • veel capaciteiten heeft en het gevoel heeft dat niet alles eruit komt wat er in zit?

 • inzicht wil in nieuwe groeikansen en carrieremogelijkheden?

 • stress ervaart en geen idee heeft hoe zichzelf te herpakken naar een nieuwe balans?

 • ander werk wil doen en op zoek is naar wat die kwaliteiten zijn waardoor je dat werk kan doen met bezieling?

 • met sommige collega’s een stroeve communicatie ervaart en geen idee heeft waar dat aan ligt?

 • onzeker is over zijn/haar eigen capaciteiten?

mbti individueel
katja van gulick mbti

Ik heb dit ook meegemaakt en ik kan je helpen!

Net als veel van de dertigers beschik ik over veel capaciteiten, heb een goede vooropleiding en heb me altijd doorontwikkeld. Toch kwam er niet altijd uit wat er in me zat en ik had geen idee waar dit aan lag. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om vast te lopen in je werk en privéleven. Waar ik in de ene werkomgeving straalde en bruistte van de energie, voelde ik in een andere werkomgeving een energielek. Toen ik op een gegeven moment, na jarenlang werken, de werkplek had bereikt die ik altijd ambieerde, kwam de vraag “en nu?“ naar boven. Ik had werkelijk geen idee.

Met een loopbaanbegeleidingstraject ben ik er achter gekomen wie ik ben, en dit klaarde de lucht op. Nu snap ik hoe ik beslissingen maak, wat de levensstijl is die bij mij past, hoe ik  informatie verwerk, hoe ik communiceer en waar ik energie van krijg. Vele puzzelstukken vielen op z’n plek. Door dit sterke zelfbeeld zag ik weer mogelijkheden en wist ik hoe ik mijn energie, succes en passie weer kon gaan vinden!

Ik ben diverse opleidingen gaan volgen en daardoor kan ik nu andere professionals helpen met hun vragen op het gebied van persoonlijke vraagstukken, loopbaanbegeleiding en stress. Dit combineer ik met mijn werk- en dertigerservaring en mijn kennis over de psychologie.  Mijn werkervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik ervaring heb met diverse type collega’s, managers, cliënten en afdelingen. Ik heb de nodige ups en downs in mijn loopbaan en privéleven meegemaakt. Ik snap dus waar jij het over hebt.

Myers-Briggs Type Indicator

Mijn certificering als consultant voor de Myer Briggs Type Indicator Step I, II en teams heeft ervoor gezorgd dat ik anderen dat kan bieden wat mij zo veel inzicht heeft gegeven en ervoor heeft gezorgd dat de samenwerking met anderen verbeterd is!

Zou het niet geweldig zijn als jij een sterk zelfbeeld krijgt en hierdoor succes en energie krijgt in je werk en leven? Dit zou wel eens een ommekeer in je leven kunnen betekenen..

Met deelname aan een MBTI®-sessie krijg je helderheid over de volgende punten:

Je hebt inzicht in je talenten. Je herkent je kwaliteiten en je ziet groei-en carrièremogelijkheden die bij jou passen.

Je weet waar jij energie van krijgt.  Je snapt waarom de één energie krijgt van veel met anderen te zijn, terwijl de ander het liefst een boek leest of gaat tuinieren.

Je weet je stress te managen. Je herkent de stress-signalen eerder en weet hoe te handelen om weer in balans te komen.

Je werkt prettig en ontspannen met je collega’s. Als er een conflict dreigt te komen, dan weet je hoe je hier op kan inspelen omdat je snapt dat de ander een bepaalde stijl heeft. Je ziet waar jij en je collega elkaar kunnen aanvullen en weet hoe dit aan te pakken.

Je bent zelfverzekerd en je voelt je krachtig. Je zelfbeeld is versterkt en bevordert de samenwerking met anderen. Je  weet wat voor werk- en levensstijl jij hebt en hebt hiermee ook inzicht in hoe dat bij de ander kan werken.

Je durft te kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Je weet waar jij energie van krijgt en wat goed voor jou is, ongeacht het oordeel van de ander. Je hebt de regie over je leven.

MBTI presentatie
mbti resultaten

Nog steeds zullen niet alle problemen waar je tegen aan loopt, of vragen waar je mee zit, opgelost zijn. Doordat je nu een sterk zelfbeeld hebt zul je inzien wat ECHT bij je past en hierdoor de juiste keuzes maken en juiste handelingen doen en weet je mensen aan te trekken in plaats van af te stoten.

Hoe een MBTI®-sessie werkt….

De MBTI is een fantastisch hulpmiddel om jezelf te leren kennen en de ander beter te leren begrijpen. De MBTI beschrijft je persoonlijkheidsvoorkeuren op een positieve manier, zonder je in een hokje te plaatsen. Het gaat over je persoonlijke ontwikkeling en niet over scores op een bepaalde eigenschap. Je voorkeur verschilt namelijk per situatie, maar 1 voorkeur is de meest natuurlijke voor je. Het zal een feest van herkenning zijn!

 1.  Je krijgt een mail met jouw persoonlijke inlogcode voor de online vragenlijst. Dit neemt ongeveer 20 minuten van je tijd in beslag. Je doet dit op het moment en de plek die jou het beste uit kom.
 2.  Daarna volgt, op afspraak, een persoonlijk gesprek van 1,5 uur via Skype, je hoeft er dan niet helemaal voor te reizen en je kunt het doen waar jou dit het beste uit komt. Of we doen het face to face op een lokatie in Amsterdam zodat we elkaar persoonlijk kunnen spreken.
 3. Je bepaalt eerst zelf je voorkeurstype aan de hand van theorie, vragen, verhalen en visuele materialen.
 4. Je krijgt het rapport overhandigd naar aanleiding van de je ingevulde online vragenlijst
 5. Samen bekijken we wat jij het bestpassende type vindt en hoe je dit kunt toepassen op het doel van je zelfonderzoek
 6. Tijdens het gesprek wordt je voorzien van allerlei documentatie met informatie over jouw type, zodat je na het gesprek niet met lege handen staat.

Jouw investering

Normale investering in de markt: EUR 397*

Bij mij EUR 297* inclusief vier bonussen

Bij aanlevering extra persoon EUR 247*

*Alle bedragen exclusief 21% BTW.

P.S .Als je dit als particulier aanschaft, vergeet dan niet de kosten voor dit gesprek af te trekken als scholingsuitgaven op je belastingformulier :-)! De fiscus betaalt hierdoor 52% – 42% van de totale kosten. Jouw netto prijs daalt hierdoor!

Vul je gegevens in op het contactformulier en je bent aangemeld. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak

Let op: Mocht je twijfelen of dit echt iets voor je is, neem dan contact met me op via mijn email: info@katjavangulick.nl of via mijn nummer: 06-25085971. 

Tijdens een MBTI-sessie krijg je de volgende bonussen:

Bonus # 1
90 minuten – 1,5 uur durend gesprek met Katja van Gulick. Online of Face-to-face, wat jou het beste uitkomt. Bij een online gesprek krijg je de bonussen via de post van tevoren opgestuurd.

Bonus # 2
Een rapport (10 pagina’s) met alle informatie over jouw 4 letter-type met kwaliteiten en valkuilen. Er staan ook tip & trics in om het beste uit jezelf en de ander te halen.

Bonus #3
Een werkboek met alle stappen die er toe geleid hebben dat jij nu beseft wie je bent. Zo heb je een mooi naslagwerk dat je altijd kunt bekijken.

Bonus #4
Een literatuurboek “MBTI en inleiding tot Types”. Je krijgt een uitgebreid boek met een overzicht van alle MBTI-persoonlijkheden. Goud waard, want je krijgt hiermee meteen inzicht in jezelf en de ander, zodat je snel ziet hoe te handelen.