ERVARINGEN

Hierbij enkele van de vele ervaringen met mij en mijn programma’s

 Persoonlijkheids Assessment MBTI Step I & Step II

“Met de MBTI Step I en Step II wilde ik meer inzicht krijgen in wie ik ben en wat ik doe. Het resultaat is dat ik beter gesprekken voer met mijn cliënten op C-level. Katja is rustig, heeft veel geduld en je merkt dat haar hele aandacht op jou is gericht.”

Martine, 38 jaar, Managing Consultany

 

Katja is betrokken, toegankelijk en stuurt je niet de gewenste kant op, maar laat je zelf inzien wat goed voor je is, zonder oordeel. Dat is een krachtige eigenschap voor een coach. Zoals ik al zei: ik kwam met veel energie thuis van de gesprekken met haar. Goede keus dus!”

Kees-Jan Dijkstra, mediaprofessional en eigenaar van tekstbureau ‘Dijkstra Advies & Media’ www.keesjandijkstra.nl

 

“Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan heb ik een start gemaakt met de MBTI. Ik zocht aanknopingspunten voor een nieuwe baan. Wat ik kreeg was meer dan dat. Ik heb nu een scherper zicht op mijn persoonlijke stijl en weet nu waar mijn kracht in werk ligt en wat mijn valkuilen zijn. Hierdoor heb ik de regie gekregen over werksituaties en de samenwerking met anderen. Katja heb ik ervaren als een toegewijde en enthousiaste coach die op een levendige manier de zaken heeft toegelicht en voor me verhelderd heeft.”

Marc, 39 jaar, manager Business Control

 

Work-Life Reading

“Met de reading wilde ik meer inzicht in mijn karakter en mijn huidige levenspad krijgen. Het resultaat was een bevestiging van mijn eigen gedachten en gevoelens en aan de andere kant kreeg ik een frisse blik op mijn situatie. Ik ga nu beter uit mezelf het contact met andere mensen leggen. Alles wat er gezegd werd in de reading was erg positief. Dat was erg fijn en vormde een goede basis voor de nieuwe inzichten en tips. Katja is open, eerlijk, behulpzaam, oprecht geïnteresseerd en energetisch. Een reading door Katja kan ik echt aanraden. Het was fijn om van haar te horen waar je in het leven staat en hoe je het doet. Tegelijkertijd word je een stap verder op weg geholpen door haar inzichten en persoonlijke advies”

Laurens, 24 jaar, Internationale ontwikkeling

 7 Stappen Coaching Programma

“Ik heb meer gekregen dan een loopbaanbegeleidingstraject. Ik kijk nu anders tegen werk aan en haal er meer voldoening uit. Mijn werkgever heeft een andere werknemer in dienst die als een ondernemer op de werkvloer staat!

– Man, 44 jaar, ICT manager

 

“Ik voelde me al een tijdje niet happy in mijn functie. Door het loopbaantraject wilde ik graag kijken waar mijn kwaliteiten en valkuilen lagen en ik wilde antwoorden op de vragen “wie ben ik, wat wil ik en kan ik”. Ik kreeg de tools in handen om erachter te komen hoe mijn nieuwe baan eruit moet komen te zien en welke paden ik nog dien te bewandelen om daar uit te komen. In de tussentijd heb ik ook een burnout opgelopen en zat ik voor mijn gevoel in een achtbaan. Katja heeft mij toen handvatten geboden om door dit proces heen te gaan en uit de burnout te komen. Katja werkt vanuit haar intuïtie en dat heeft ervoor gezorgd dat ik heb leren luisteren naar mijn gevoel en dat ik nu veel bewuster ben dan voorheen. Dit betekent dat als ik stress of druk ervaar, weet wat ik moet doen om mijn balans te herpakken. Als coach heeft Katja een luisterend oor,  veroordeelt ze je niet en biedt ze een veilige omgeving.  Ze heeft veel kennis op het gebied van coachen en de vaardigheden en kernkwaliteiten van een coach. Mede door haar sta ik nu in de juiste richting. Ik heb dit traject dan ook als zeer waardevol ervaren. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb mijn energie weer terug. Het is zeker de moeite waard geweest!”

Nadiah, 32 jaar

 3 Stappen Coaching Programma

“I wanted to find out who I am and what I wanted. To find what I should do how to move forward. The result of the coaching is energy to move forward, less feeling of being stuck in one place. What I really like about the coaching  was the time and space to think and discuss myself. I also felt that Katja really understood me, which made it easier to start making changes. Katja is friendly, warm, understanding and strong. The result of coaching with Katja is that I became calmer and tried to implement my learnings in to my daily life”

– Woman, 32 years, Philips

 

“Katja’s coaching sessions were part of my development program within Philips and it was by far the best training I’ve ever received in the company. The personal development path is always a tricky topic and it truly helped to get an outside view to step away from the day-to-day challenges and get a broader perspective on where I want to develop to and which steps I need to take to eventually get there. The training left me truly inspired and motivated and even my boss noticed how much happier I suddenly was with my day-to-day work. Thank you, Katja!

Before I started the personal coaching sessions, I was really questioning my day-to-day job. I did not see the value and the skills I could bring to the table to make me valuable in my job and also because I could not figure out where my current job was supposed to lead me to in terms of a future position. I was looking for a direction in my professional career, something I wanted to work hard for in the next coming years. I was truly amazed how much progress we could make in only 3 lessons. With Katja’s support, I could really make the connection between my deepest values and beliefs and my current day-to-day job. With evaluating what I believe in and what my desires for a future job are, Katja guided me to actually find a direction and to really express what I want – which I was sure that I didn’t know before. I am so much happier in my job now as I know where it will lead me to and why it is important for me to do it well. Main goal of the coaching session fully achieved!It was very personal – although I had trouble in the beginning to really open up, talking to you was a real relief at times and brought out things that I would have never have thought about before. I also know that we over-stretched the hour that Philips booked for me quite often – many thanks for that, really appreciated.

Katja is a very warm and understanding person. She really listens to what has been said, makes the connection and carefully guides you to the next stage. The hours really flew by – and they were not only really inspiring, they were also good fun 🙂 “

Ulrike, 32 years, Global Market Intelligence Manager, Philips

 

 

Laat een reactie achter