Ontdek wat ik heb geleerd bij Anthony Robbins

“I FREAKING ROCK!”: Dit is wat ik vier dagen bij een seminar heb geroepen. Een seminar wat misschien ook wel wat voor jou is als jij dat leven wil leiden waar jij naar verlangt! Ik heb het over het “Unleash the Power Within” seminar van wereldtop coach Tony Robbins. Hij leert je je ongekende vermogens kennen.

Kijk en lees verder als je meer wilt weten, want misschien is het ook iets voor jou als jij dat leven wilt leiden vanuit jouw verlangen.

Daarnaast kun je ook mijn persoonlijke videoverslag bekijken op youtube.

Ik zelf heb Anthony Robbins leren kennen als één van mijn eerste boeken om mij persoonlijk te ontwikkelen. Ik las het boek “Je ongekende vermogen” en ik wilde toen echt meer weten over Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik volgde een opleiding hierin en ik heb toen positieve veranderingen in mijn leven gekregen. Mijn mindset veranderde en daardoor nam ik andere besluiten en mijn wereld veranderde. Dat wens ik jou ook toe.

Het event is voor mij een logische stap om nu naar dit event van wereldformaat geweest te zijn. Deze man is van wereldformaat. Hij coacht en traint miljoenen mensen over de wereld en heeft zelf een buitengewoon leven georganiseerd, waar wij zelf ook naar verlangen. Hij doet wat hij je leert. Van zo iemand wil je meer leren. Hij krijgt 10.000 mensen in beweging en geeft ze een transformatie.

Ik ben met een groep van 50 gelijkgestemden gegaan en dat is enorm goed bevallen. Niemand kon elkaar van te voren en daardoor kon ik er ook open in staan, zonder dat ik op een ander hoefde te letten. Zo kon ik mezelf helemaal open zetten voor dit leerproces. Als je naar zo’n event gaat, bespreek met jezelf dat je er helemaal vol voor kunt gaan met de vrijheid om je eigen begrenzingen aan te geven. Zo ben ik zelf wel eerder naar huis gegaan toen het mij teveel werd.

Het programma omvat dus vier dagen. De eerste dagen transformeer van je angst naar kracht. De tweede dag ga je bezig met je waarden en overtuigingen en de derde dag is dè dag. Dat is de dag van transformatie. Het proces duurt een paar uur achter elkaar. Daarna sta je op en voel je je echt een leider van je leven, voel je de kracht in jezelf en de gift die je te geven hebt aan de wereld. De vierde dag heb je de transformatie ondergaan en dan heb je een andere mindset en gedrag nodig om dan ook echt die leider te zijn van je eigen leven.

Het meest opvallende voor mij in dit event was de Firewalk. Ik dacht een beetje cynisch: “Leuk, we gaan met 10.000 man over een firewalk lopen”. Ik ben het vanuit mijn rol als coach dit gaan bekijken. Het is een interventie die heel diep gaat, want je gaat echt aan den lijve ondervinden hoe het is om door jouw angst heen te gaan. Het is een zeer reële angst, want je loopt over 1500 tot 2000 graden Celcius hete kolen. Je kunt je voeten verbranden. Hoe bizar is het dat wij als mensen hier over heen kunnen lopen, zonder onze voeten te verbranden. We zijn gewoon als mens in staat om dingen te doen die we ons zelf niet voor mogelijk houden! Als jij jezelf fysiologisch en verbaal in een bepaalde staat brengt kun jij dit doen. In een staat van YES! kun jij dit. Ons brein is gemaakt om te overleven als mens. Dus als jij over die hete kolen gaat lopen, kom je in de overlevingstand en dan ga je juist je voeten verbranden. Tony Robbins zei dan ook “Get in your head and you are dead!” Ga du suit je hoofd, breng jezelf in een staat van trance en focus je op de woorden YES. Wat ik heb gedaan is dat ik fantaseerde dat ik op een pad van zachte bloemen liep met allemaal vlindertjes om me heen. Zo liep ik er vervolgens over heen.  Deze interventie leert dat je niet dood gaat als je enge dingen doet. 

Dus als jij spannende dingen doet die je wilt bereiken: Zet jezelf in een staat met focus op dat doel, doe iets positiefs met je lijf en let op de woorden die je gebruikt. Dit heet peak state. Gebruik je de woorden “eng”, dan wordt de weg ook eng. Gebruik je het woord “fantastisch”, dan wordt het ook fantastisch.

Daarnaast is er een transformatiedag geweest, waarbij je eerst de  diepte in gaat met je ellendig voelen. Je gaat voelen wat voor schade je hebt aangericht met je beperkende overtuigingen, en wat voor ellende je hebt gebracht aan anderen hier mee. Dat is best wel heftig geweest met 10.000 man. Geschreeuw, gehuil en pijnkreten galmden door de zaal. Persoonlijk ben ik mezelf aan het begrenzen geweest hier voor. Ik heb voor mezelf een afscheiding gemaakt tussen de ander en mezelf. Vervolgens werd er een grote grap gemaakt van al onze beperkende overtuigingen door onze vinger in onze neus te stoppen en de overtuiging weg te gooien. Aan het einde bracht hij ons in een staat van leiderschap en ga je heel hard dansen, springen en dat roepen. We riepen dat we een gift hebben, dat we een eigen stem hebben waarmee we anderen mee kunnen helpen. Dat is precies waar ik zelf in geloof en wat ik zelf aan anderen wil geven als coach en trainer.

 

De vierde dag dan heb je dat besluit van leiderschap over je leven gemaakt en ga je werken aan je energiehuishouding met een positieve mindset. Daarna krijg je een 10-daagse challenge om het echt in je leven te gaan integreren.

Kan ik aanraden om naar Tony Robbins te gaan? JA, absoluut! Ik heb een kick-ass motivatie gekregen om die dingen te gaan doen waar ik van droom en zelfs nog groter. Verder geen nieuwe dingen voor mij, omdat ik er zelf al dagelijks aan werk. Ik heb in de groep ook hele mooie besluiten horen maken. Denk aan een carrière switch, gezonder leven en andere mooie doordachte besluiten. We zijn met zn allen naar huis gegaan, naar onze basis, naar de mensen van wie we houden.

Wanneer is het niet geschikt? Dit is  mijn eigen mening als coach vanuit mijn beroep. Als jij nog niet klaar bent om bij jezelf naar binnen te kijken, dan is het risico dat je enorm op wolken gaat lopen en dat je misschien wel denkt dat je helemaal geweldig bent. Het gaat er om dat je goed bij jezelf blijft en dat jij de antwoorden binnen in jezelf zoekt want dat is jouw waarheid. Dat is enige kritische kanttekening.

UPW is een kans om één van de beste coaches in de wereld training en inspiratie te krijgen voor de dingen die jij wilt bereiken in jouw leven. In 2018 komt dit event weer in London.

 

2017 Katja van Gulick Coaching & Advies, alle rechten voorbehouden.

lgGratis: Ga naar www.katjavangulick.nl/gratis-e-book  voor het aanvragen van het gratis mini-eBoek “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Katja van Gulick Coaching & Advies” Ga naar www.katjavangulick.nl  voor het aanvragen van het gratis mini-eBoek “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”.

mbti_icon  Noloc Erkend loopbaan professional  katja_van_gulick_pasfoto
Happines & Business Coach en teacher Katja van Gulick uit Amsterdam helpt hoogopgeleide professionals hun missie, why en hun verlangen te leven. Het resultaat is energie, rust en balans in hun werk- en privéleven. Men ervaart overvloed in relaties, werk, gezondheid en tijd. Succes, flow, bezieling, succes, geluk, kracht en energie zijn de resultaten.  Er worden bewuste keuzes gemaakt. De omgeving ziet ze als zelfverzekerd en krachtig met een duidelijke eigen koers. Zie www.katjavangulick.nl

Bij Katja kun je terecht voor Claim your Life en Claim your Business (als jij werk van je giften gaat maken!)

Gecertificeerd voor het krachtige persoonlijkheidsinstrument MBTI Step I, MBTI Step II en MBTI teams. Erkend Loopbaan Professional bij de NOLOC.  Opgeleid als Coach / Counselor, NLP Master, EFT Therapeut en professioneel Aurareader. Tara Mohr met Playing Big, Gabrielle Bernsteins’ Spirit Junkie, Marie Forleo B-School, Danielle Laporte Fire Starter Sessions & Desire Map: Ik heb al deze certificeringen.  Als coach ben ik resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief. We gaan voor jou succes, flow, energie en geluk!

Laat een reactie achter