DIENSTEN

Ontdek jouw mogelijkheden om jouw leven en business te claimen.

Overzicht van alle diensten van Katja van Gulick

 

lg1. Gratis mini E-book “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”. mail in te vullen. Klik hier om meer te lezen.

 

 

COACHING-Individueel

2. Katja’s Claim Your Life Ontdek en leef je missie en leef in overvloed met energie, liefde, geld, tijd en succes.

Loop je vast of weet je niet hoe je verder kunt? Voel je dat er meer is? Dit transformatieprogramma is voor ondernemende mensen die een buitengewoon leven willen leiden die in lijn staat met hun missie en hun Why (of hoe jij het noemt).

Het is een stap-voor-stap praktische methode die er voor zorgt dat jij die dingen zo voelt, denkt en doet, dat jij het leven leidt in de richting die jij wilt. Je leven zal niet meer hetzelfde zijn. Klik hier en kijk hoe jij jouw leven claimt!

3. Katja’s Claim Your Business Maak impact en verdien je inkomen met jouw unieke talenten

Diep van binnen weet je dat jij iets unieks te bieden hebt aan de wereld waarmee jij het verschil kunt maken. Alleen voel je je overweldigd door alle mogelijkheden en komt er niet uit wat er in je zit. Je zult de dingen anders moeten doen dan je altijd gedaan hebt, alleen hoe? Dit is een programma waarmee jij stap voor stap deze succesvolle methode leert om jouw expertise om te zetten in een inkomen. Sluit je aan en ik overtuig je wat jij allemaal kunt bereiken met mijn bewezen succesvolle methode.

 

 

LOGO-Leer je prachtige zelf kennen 4. Persoonlijkheidssessie met MBTI-TYPE: Leer je prachtige Zelf kennen met de MBTI

In 1 sessie een duidelijk beeld van jezelf krijgen. Resultaat:  een Sterker Zelfbeeld en beter samenwerken!  Wil je weten welke volgende stap in je werk echt bij jou past? Wil je betere communicatie met de ander? Wil je keuzes maken zonder schuldgevoel of gepieker? Wordt het tijd om gezonde en energiegevende relaties te hebben met jezelf en de ander?  Wil je jezelf weer kunnen herpakken als het even niet lekker gaat? Een goed zelfinzicht is dan onmisbaar. Grijp je kans om met het meest gebruikte en best ontwikkelde persoonlijkheidsinstrument jezelf te leren kennen. Dit kan persoonlijk of via Skype. Klik hier om meer te lezen over de inhoud en het tarief

 

 

Algemene Voorwaarden

Op bovenstaande diensten gelden de Algemene Voorwaarden van Katja van Gulick Coaching & Advies, gedeponeerd bij de KVK of op te vragen via info@katjavangulick.nl

 

 

 

Laat een reactie achter