GRATIS E-BOOK

GRATIS EN MAKKELIJK TE KRIJGEN E-BOOK

Hoogopgeleide professionals hebben het druk. Zij zijn professionals  die ambitieus zijn, veel kunnen en zich verder willen ontwikkelen. Ze leven in een tijd waarin meer dan ooit efficiëntie en een hoge productiviteit van ze verwacht wordt in een korte werktijd.

Als jij zo’n hoogopgeleide professional bent, dan is de kans groot dat je veel piekert en verlangt naar energie. Je bevindt je in een periode waarin er serieuze beslissingen worden gemaakt voor nu en de toekomst en dat valt niet altijd mee.  Wat wordt mijn volgende stap? Is deze baan het nog wel? Wil ik wel of geen kinderen? Wie wil ik als partner? En waar ga ik wonen in dat perfecte huis? Als jij zelf niet met deze vragen bezig bent, dan is het vaak je omgeving die je hier bewust van maakt. Daarnaast is een hoog leeftempo de norm en je holt jezelf gewoon voorbij. Er worden hoge eisen aan je gesteld op je werk en in je privéleven, door anderen èn door jezelf. Het valt vaak niet mee om hier allemaal aan te voldoen. Dit alles geeft veel stress en hierdoor worstel je vaak met de balans in werk- en privéleven. Het blijkt wel uit de hoge stress en burnoutcijfers in de groep van 25 tot 45 jaar, dat er nu meer dan ooit iets aan gedaan moet worden. Ook zijn de ontslagcijfers hoog en wordt er tegenwoordig gesproken over ‘verborgen ziekteverzuim’. Wees de regisseur over je eigen leven en neem vandaag nog aktie!

Wat je nodig hebt is leren hoe je je staande houdt en met energie en een krachtig gevoel in het leven staat, zonder gepieker! Met de juiste stappen vind je rust en kracht in jezelf, en maak je de keuzes die echt bij jou passen. Je weet elke keer weer je energie te hervinden als deze even weg is. Hoe je deze levenshouding doet, kan ik je leren. Ik heb me gespecialiseerd in het helpen van hoogopgeleide professionals in het vinden van hun droombaan, het maken van de juiste keuzes en het herstellen van stress en burnout. Wat mij betreft gaan we meteen aan de slag!

Je kunt hier je gegevens invullen: 

[mailchimpsf_form]

en ontvang gratis en gemakkelijk:

 lg1. Het gratis mini e-book  “4 Vitale stappen van minder piekeren naar meer energie en kracht!” Hier in zit een energie-check en leer je praktisch hoe je het heft in eigen handen neemt zodat je meer energie en kracht krijgt!

Nieuwsbrief2. Een gratis abonnement op mijn e-magazine. Zo ben je elke maand verzekerd van inspirerende en toepasbare tips om je werk en leven naar een hoger plan te tillen (afmelden kan eenvoudig en op elk gewenst moment).

 

Veel Succes!

Handtekening

Katja van Gulick

P.S. Wees ervan verzekerd dat je gegevens bij mij vertrouwelijk behandeld zullen worden. Je privacy is gewaarborgd en er worden geen gegevens aan derden verstrekt.

Naar de website

 

 

Laat een reactie achter