#9 Shift jezelf op een diepgaande manier weer naar positiviteit

In deze podcast wil ik met je delen wat voor mij echt een gamechanger in mijn leven is.
Soms ben je even van de leg door iets wat er gebeurt en wat je triggert. Je voelt je negatief, depressief, down en zit in de modus van “gadver”. Je bent mens en het hoort er bij. Het gebeurt. Mij dus ook en ik ben er vaak zo weer uit doordat ik me daarin getraind heb. Niet dat ik ineens van kwaadheid naar boedhist kan gaan, er is ook een tussenweg naar toe. Door dit steeds vaker toe te passen en jezelf nogmaals te trainen, shift je jezelf zo weer naar positiviteit toe zonder je emoties weg te drukken.

Va minuut 6 begin ik de uitleg hoe jij jezelf kan shiften naar positief voelen en denken (nee, niet op de oppervlakkige positiviteitsgoeroemanier, maar wat wel werkt).

Ik hoop echt dat je deze luistert en gaat toepassen want dit is voor mij een gamechanger in mijn leven.

Laat een reactie achter