#13 Van loondienst naar ondernemer

Weg van je baas, een leven in vrijheid als digital nomad in een hangmat op het strand van Bali. Dat is toch het leven als je niet meer voor een baas werkt :-)?. Als jij dit wilt, dan kan dat, dat geloof ik echt. Ik vertel je mijn ervaring en die van mijn cliënten die de stap hebben genomen om voor zichzelf te beginnen.

Ik vertel je de dingen die mij niet zijn verteld en die ik zelf met wat lessen moest ontdekken. Geen drama, want ik wil niet meer terug :-). wel handig voor jou om het niet te laten tegenvallen.

 

Podcast Katja van GulickHet boek wat ik noem:

E-myth revisited, Why Most Small Businesses Don’t Work and What to Do About It – Michael Gerber (Amazon.nl)

 

 

Podcast KatjaZijn boek met zijn geldsysteem is ook een aanrader:

T. Harv Eker – Het miljonairsbrein ontrafeld (Amazon.nl)

 

Zijn (zeer goedkope) seminar wat ik noem:

Millionaire Mind Intensive – T. Harv Eker

 

Klik hier voor mijn GRATIS online videotraining 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter