VOOR WIE

VOOR WIE

Voor hoogopgeleide professionals die bezieling, inspiratie, succes en energie willen in hun werk en leven!

Katja van Gulick Coaching & Advies werkt met hoogopgeleide dertigers en veertigers  (ca 27 tot 45 jaar). Zij zijn professionals  die ambitieus zijn, veel kunnen en zich verder willen ontwikkelen. Deze leeftijdsgroep bevindt zich in een periode waarin er serieuze beslissingen worden genomen voor de toekomst en dat valt niet altijd mee. Daarnaast is een hoog leeftempo de norm en worden er hoge eisen aan ze, door anderen en door zichzelf, gesteld. Hierdoor worstelen ze door de stress en hoge werkdruk vaak met de balans in werk en privéleven. Ze lopen vast om allerlei redenen en weten dan even niet hoe ze verder moeten.

Herken jij jezelf in één of meer van deze problemen?

Je voelt je vast zitten in je werk, je wacht passief af en maakt geen concrete stappen om echt tot aktie te komen. Je riante loon, goede arbeidsvoorwaarden, je vaste contract, je  bonus of je lease-auto opgeven voor een onzeker bestaan is nogal wat. Zoals je nu leeft heb je duidelijkheid, veiligheid en rust in je “Gouden Kooi”. Je wilt meer uitdaging en meer creativiteit en stapt misschien wel energieloos en met een zwaar gevoel je bed uit. Een andere baan zie je als een stap terug, maar is dat ook echt  zo?

Je hebt een burnout of je voelt je zwaar gestresst.  Het kost je gigantisch veel energie om iets uit je handen te krijgen. Je weet jezelf niet meer te motiveren om het werk inspirerend en uitdagend voor je te houden. Zonder dat je het wilt, val je terug in bepaalde gedragspatronen die niet goed zijn voor de ontwikkeling van jezelf, je werk, je collega’s, je partner en vrienden.

Je weet niet meer hoe je al die ballen in de lucht moet houden en de balans is ver te zoeken. Je wilt het goed doen op je werk, maatschappelijk nuttig bezig zijn.  Je wilt je kinderen niets tekort doen en ook nog tijd doorbrengen met je vrienden en partner. Je wilt hierin een balans zien te vinden, zodat je iedereen tevreden stelt en zelf ook het gevoel hebt dat je het goed doet. Maar dat lijkt maar niet te lukken.

Je weet niet wat voor ander werk je wilt doen. Je hebt na jarenlang hard werken bereikt wat je wilde bereiken in je werk, of je bent ontslagen, en je vraagt je af: en nu? Je wilt graag een pad voor de komende periode uitstippelen. Het lijkt je heel inspirerend om uit te zoeken wie je bent, wat je wilt met wat je nu allemaal hebt ontwikkeld in de afgelopen jaren. Misschien wil je wel iets heel anders gaan doen?

Je bent onzeker. Zowel in je werk als in je privéleven heb je bevestiging, complimenten en positieve feedback nodig om je goed en zelfverzekerd te voelen.  Je kijkt om je heen, je vergelijkt jezelf, beoordeelt, bekritiseert jezelf en anderen.  Voor de goedkeuring van je partner, vrienden, manager, ouders en collega’s betaal je alleen wel een hoge prijs. Want vroeg of laat beland je in een spagaat tussen wat je zelf wilt en wat de buitenwereld wilt. Je hebt jezelf afhankelijk gemaakt van de meningen van anderen en wordt zo een slaaf van verwachtingen van buiten jezelf. Voor de buitenwereld zie je er zelfverzekerd uit en lijkt het alsof je veel te kiezen hebt met je goede papieren op zak. Maar van binnen voel je je helemaal niet zo en ben je niet vrij om die dingen te kiezen.

Heb jij jezelf herkend in één van de situaties?

Wie zijn gebaat bij een samenwerking met Katja van Gulick Coaching & Advies?

  • Mensen die zichzelf serieus nemen en die vinden dat het tijd wordt om hun talenten en passies in iets positiefs om te zetten.
  • Mensen die er klaar voor zijn om zelfonderzoek te doen en alles uit zichzelf willen halen wat er in zit
  • Mensen die er klaar voor zijn om eerlijk naar zichzelf te zijn, want dat levert echte resultaten op
  • Mensen die graag willen leren
  • Mensen die snappen dat alleen zij verantwoordelijk zijn voor hun eigen levensgeluk en dat alleen zij er iets aan kan doen.
  • Mensen die het de moeite waard vinden om een zelfinvestering te doen die zich uitbetaald in geluk, balans en energie.
  • Mensen die bereid zijn om tijd en energie vrij te maken voor  de beste investering die je kunt doen

Wil jij je leven naar een hoger plan tillen om  werk te gaan doen met passie en energie?

Laat mij je helpen met mijn P.O.W.E.R. methode om je werk en je leven te (her)vinden!

Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze.

Laat een reactie achter