Work Life Reading

Zou je meer inzicht willen hebben in wat er onbewust in jou speelt, zodat je de keuzes maakt die echt bij je passen?

 

Een work life reading zorgt dat je weet wie jij bent met je sterke kwaliteiten en welke ontwikkeling je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn. Resultaat is een betere relatie met jezelf en met anderen. Je gaat je werk doen en je leven leven met meer energie, succes en bezieling.

 

Ben je iemand die:

  • op dit moment even vastloopt en niet kan achterhalen waar dat aan ligt?
  • Last heeft van een energielek?
  • gevoelig is voor de omgeving en beter wil leren omgaan met prikkels?
  • veel capaciteiten heeft en het gevoel heeft dat niet alles eruit komt wat er in zit?
  • inzicht wil in nieuwe groeikansen en carrièremogelijkheden?
  • Een duw nodig heeft in de goede richting?
  • stress ervaart en geen idee heeft hoe zichzelf te herpakken naar een nieuwe balans?
  • ander werk wil doen en op zoek is naar wat die kwaliteiten zijn waardoor je dat werk kan doen met bezieling?
  • met sommige collega’s een stroeve communicatie ervaart en geen idee heeft waar dat aan ligt?
  • onzeker is over zijn/haar eigen capaciteiten?

Voor mij is dit heel herkenbaar en ik kan je op weg helpen!

Net als veel andere dertigers en veertigers beschik ik over veel capaciteiten, heb een goede vooropleiding en heb me altijd doorontwikkeld. Toch kwam er niet altijd uit wat er in me zat en ik had geen idee waar dit aan lag. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om vast te lopen in je werk en privéleven. Waar ik in de ene werkomgeving straalde en bruiste van de energie, voelde ik in een andere werkomgeving een energielek. Toen ik op een gegeven moment, na jarenlang werken, de werkplek had bereikt die ik altijd ambieerde, begon ik in die omgeving vast te lopen. Ik had werkelijk geen idee waar dit aan lag.

Ik heb hulp gezocht bij een coach en zij hielp mij om het duidelijk te krijgen wat er nu speelde bij mij. Ik kwam er achter dat ik erg intuïtief ben en dat mijn “gevoelsknop” altijd aan stond. Ik ben gaan leren hoe ik hier het beste mee om kan gaan in de rationele bedrijfswereld. Nu snap ik hoe ik om kan gaan met een energielek, wat mijn sterke kanten zijn, welke levensstijl bij mij past, welke valkuilen ik heb hoe ik communiceer en waar ik energie van krijg. Vele puzzelstukken vielen op z’n plek. Door dit inzicht zag ik weer mogelijkheden en wist ik hoe ik mijn energie, succes en passie weer kon gaan vinden!

Ik ben diverse opleidingen gaan volgen en daardoor kan ik nu andere professionals helpen met hun vragen op het gebied van persoonlijke vraagstukken, loopbaanbegeleiding en stress. Zo heb ik uiteindelijk 4 jaar effectief leren omgaan met mijn intuïtie. Dit kan ik nu inzetten bij mijn cliënten. Wat ik eerst als een zwakte zag, is nu mijn kracht! Dit alles combineer ik met mijn werk- en dertigerservaring en mijn kennis over de psychologie.  Mijn werkervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik ervaring heb met diverse type collega’s, managers, cliënten en afdelingen. Ik heb de nodige ups en downs in mijn loopbaan en privéleven meegemaakt. Ik snap dus waar jij het over hebt.

Zou het niet fijn zijn als jij een helder zelfinzicht hebt en dat je de dingen gaat doen die ECHT bij je passen? Zodat je zelf weer de touwtjes in handen hebt en energie hebt in je dagelijkse leven?

Dat kan met een worklifereading en de resultaten zijn:

– Je hebt inzicht in je kwaliteiten. Je herkent het en je voelt je krachtig. Het stimuleert je om optimale keuzes te maken.

– Je ziet weer mogelijkheden en je krijgt een duw in de goede richting.

– Je leert waar jij energie van krijgt, zodat je je met de juiste dingen gaat bezig houden in het dagelijkse leven. Je voelt je meer ontspannen en bent ontspannen en prettiger in de omgang.

– Je krijgt de mogelijkheid om antwoorden te vinden op je eigen vragen.

 

 “Met de reading wilde ik meer inzicht in mijn karakter en mijn huidige levenspad krijgen. Het resultaat was een bevestiging van mijn eigen gedachten en gevoelens en aan de andere kant kreeg ik een frisse blik op mijn situatie. Ik ga nu beter uit mezelf het contact met andere mensen leggen. Alles wat er gezegd werd in de reading was erg positief. Dat was erg fijn en vormde een goede basis voor de nieuwe inzichten en tips. Katja is open, eerlijk, behulpzaam, oprecht geïnteresseerd en energetisch. Een reading door Katja kan ik echt aanraden. Het was fijn om van haar te horen waar je in het leven staat en hoe je het doet. Tegelijkertijd word je een stap verder op weg geholpen door haar inzichten en persoonlijke advies”

Laurens, 24 jaar, Internationale Ontwikkeling.

 

Kortom: Je ervaart leiderschap over je werk en leven, want je weet waar je kracht en je verdere ontwikkeling ligt!

 

Hoe werkt een worklifereading?

Terwijl je rustig zit te luisteren, neem ik in 1 à 1,5 uur  intuïtief je energie waar met mijn ogen dicht.  Ik wil alleen je voor- en achternaam weten. Je hoeft niets te vertellen en je hoeft geen antwoorden te geven. Hier gebruik ik de methode met chakra’s voor. Via negen punten geef ik aan welke 9 sterke kwaliteiten(!)  ik bij je waarneem. Welke sterke conclusies heb jij vroeger gemaakt naar aanleiding van bepaalde ervaringen en hoe werkt dit door in je dagelijkse leven. Werken ze beperkend of stimulerend en welk effect heeft dit? Waar houd jij jezelf tegen en doe je jezelf tekort? Aan het einde van de sessie kun je je vragen stellen.

Tijdens een worklifereading krijg je een digitale audio-opname, die ik je na het gesprek per mail toestuur. je kunt de reading dus thuis op je gemak terug luisteren.

 

Jouw investering:

90 minuten worklife reading à EUR 87 inclusief BTW

Druk op de button en vul je gegevens in op het contactformulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.

ja-ikmeldmeaanbutton

De waarde van jouw investering

* je hebt een positief gevoel, want je hebt meer kwaliteiten dan je dacht 😉

* je hebt een helder en sterker zelfbeeld

* je voelt je krachtiger

* je snapt je ontwikkelingen en waar ze vandaan komen

* Je relaties kun je verbeteren, want je snapt de wisselwerking tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld.

Ik hoop je gauw te mogen helpen en ondersteunen met je ontwikkeling!

 

Laat een reactie achter