7stappenprogrammaflowinjewerkenleven

PROGRAMMA IN 6 STAPPEN NAAR JE IDEALE WERK EN LEVEN MET SUCCES, FLOW EN ENERGIE

 

Beste hoogopgeleide professional, ben je er klaar voor om dat werk te gaan doen wat je het liefste doet? Die je met energie, succes en bezieling doet?

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet, als je dat werk doet waarin je 100% tot je recht komt en je zonder moeite flow hebt?

Met dit 6- stappenprogramma met mijn P.O.W.E.R methode  ligt dit voor je binnen handbereik!

Herken jij je in een van de volgende situaties?

 •  Je wilt  weten wie je bent en wat je wilt, zodat je gaat doen wat ECHT bij je past. Je hebt  behoefte aan een innerlijke rust en reflectie. Het is tijd om dat te doen wat jij wilt in plaats van dat je je laat beïnvloeden door je omgeving en de buitenwereld.
 • Het is de tijd voor een nieuwe stap in je carrière. Na jarenlang hard werken heb je  het punt bereikt waar je naar toe hebt gewerkt en nu je er bent weet je even niet meer welke richting je nu wilt. Je wilt graag een verdere carrière uitstippelen.
 • Je voelt je zwaar gestresst en je hebt misschien wel een burnout. De werkdruk- en het tempo is hoog en je bent jezelf uit het oog verloren. Het is tijd om de zaken anders aan te pakken.
 • Je doet een baan waarbij er niet uit komt wat er in je zit. Je hebt veel capaciteiten, bent goed opgeleid en toch komen je talenten niet tot z’n recht. Je hebt geen idee waar het aan ligt.
 • Je bent ontslagen, of de kans is groot dat je ontslagen wordt. Hoe nu verder?
 • Je bent onzeker in je werk, je twijfelt en je loopt vast. Je zelfvertrouwen is weg en de communicatie met sommige collega’s verloopt stroef.

 

Ik ben er klaar voor om jou te helpen! Je staat er niet alleen voor, want ik weet hoe je je voelt.

Social Media fotoIk ben Katja van Gulick, en net als veel van de hoogopgeleide professionals beschik ik over veel capaciteiten, heb een goede vooropleiding en heb me altijd doorontwikkeld. Ik heb ondervonden hoe het is om in de ene baan succes en flow-momenten in mijn werk te hebben en in de andere baan vast te lopen. Waar ik in de ene werkomgeving straalde en bruistte van de energie, voelde ik in een andere werkomgeving een energielek. Toen ik op een gegeven moment, na jarenlang werken, de werkplek had bereikt die ik altijd ambieerde, kwam de vraag “en nu?“ naar boven. Ik had werkelijk geen idee.

Ik ging loopbaanbegeleiding doen en ik kreeg antwoorden op de vragen wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Toen ik mij bewust werd van mijn missie vielen alle puzzelstukjes op de plek. Dit inzicht heeft mij een rotsvast vertrouwen in mijzelf gegeven en welke richting ik op moest. Ik wist mijn droombaan en stippelde een plan uit.

Nu doe ik wat ECHT bij mij past en ik merk dat ik hierdoor barst van de positieve energie. Ik start vol met zin in de dag op en mijn hele omgeving heeft hier profijt van. Dit geeft zelfvertrouwen. Dit is wat je ook bij merkt als je met mij bezig bent. Ik krijg terug van cliënten dat ze met energie en enthousiasme de deur uitgaan als ze bij mij zijn geweest.

Mijn geheim voor het vinden van je droombaan? Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Iedereen heeft iets waar hij of zij erg goed in is, alleen vaak weet je het zelf niet of weet je niet hoe je jezelf kunt neerzetten. Als je dit weet heb je een krachtig fundament voor jezelf die zorgt dat je makkelijker keuzes maakt, durf je uit je comfortzone te komen en zul je bij tegenslag doorzetten. Daar heb ik een programma met veel aha-momenten voor ontwikkeld.

 

Zou het niet geweldig zijn als jij een sterk zelfbeeld hebt en precies dat werk met flow doet wat bij jou past?

Energie en succes volgen dan vanzelf! Dit traject zou wel eens een ommekeer in je leven kunnen betekenen….

Dit programma bestaat uit 6 stappen om met meer energie, kracht, succes, zelfvertrouwen en flow je werk te doen voor nu en de toekomst.

 Met dit programma haal je de volgende resultaten:

 • Je krijgt succes, flow en energie in werk en leven.Je weet wie je bent met al je talenten, sterke kanten, waarden en valkuilen. Je weet nu hoe je deze optimaal kunt inzetten. Je ontdekt je roeping. Je krijgt succes, flow en energie
 • Je gaat met plezier naar je werk. Je bent enthousiast en hebt energie! Je staat op uit je bed en hebt zin in de dag. In je wer en leven ervaar je fijne contacten met andere mensen. Je weet waarvoor je het werk doet wat je doet. Dit geeft rust in je zelf.
 • Je energie is weer terug en je bent bevlogen in wat je doet. Bij stress weet je jezelf te herpakken naar balans.
 • Je hebt een carrièrepad gevonden.  Je weet hoe de arbeidsmarkt werkt en wat jouw rol hier in is. Je hebt een scherp beeld van je ambities, je drijfveren, wat je kunt en eventueel nog te ontwikkelen hebt. Je hebt een efficiënt, realistische en praktisch actieplan zodat je ook echt resultaat gaat halen. 
 • Andere mensen zien aan je dat je een koers hebt, dat je zelfverzekerd bent en zelfvertrouwen hebt.

 

Ik werk met een P.O.W.E.R. houding:

P – Positieve Psychologie. Vaak worden we gestuurd op onze verbeterpunten. Ik geloof hier niet in. Ik vind dat als je de focus legt op je sterke punten en deze gaat inzetten, dat er zoveel positiefs op je pad komt. Je ervaart meer succes, geluk, energie en flow in je leven doordat de zaken meer vanzelf zullen gaan. Je doet iets wat voor jou “normaal”is, terwijl dit voor anderen niet normaal is. Je gaat hierdoor het verschil maken en echt van betekenis zijn in je werk en ook in je leven.

O – Open houding, zonder oordeel. Er is geen goed of fout, er is alleen feedback. Leer van je “fouten”!

W – Willen. We gaan ont-moeten. Heb je m door?

E – Energie. Iedereen heeft talenten en als je die ook nog leuk vindt, heb je een succesformule: Energie!

R – Richting. Werk naar je Richting, het liefst een doel en hou hier focus op.

 

 

Met deelname aan dit programma ga je dit bereiken!

 

 

Ik voelde me al een tijdje niet happy in mijn functie. Door het loopbaantraject wilde ik graag kijken waar mijn kwaliteiten en valkuilen lagen en ik wilde antwoorden op de vragen “wie ben ik, wat wil ik en kan ik”. Ik kreeg de tools in handen om erachter te komen hoe mijn nieuwe baan eruit moet komen te zien en welke paden ik nog dien te bewandelen om daar uit te komen. In de tussentijd heb ik ook een burnout opgelopen en zat ik voor mijn gevoel in een achtbaan. Katja heeft mij toen handvatten geboden om door dit proces heen te gaan en uit de burnout te komen. Katja werkt vanuit haar intuïtie en dat heeft ervoor gezorgd dat ik heb leren luisteren naar mijn gevoel en dat ik nu veel bewuster ben dan voorheen. Dit betekent dat als ik stress of druk ervaar, weet wat ik moet doen om mijn balans te herpakken. Als coach heeft Katja een luisterend oor,  veroordeelt ze je niet en biedt ze een veilige omgeving.  Ze heeft veel kennis op het gebied van coachen en de vaardigheden en kernkwaliteiten van een coach. Mede door haar sta ik nu in de juiste richting. Ik heb dit traject dan ook als zeer waardevol ervaren. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb mijn energie weer terug. Het is zeker de moeite waard geweest!”                                                                                                                            

Nadia, 32 jaar 

 

 

 

Het programma ziet er als volgt uit: 

 

 

In 7 modules is dit wat je in concrete, elkaar verstekende stappen zult gaan doen.

 

 

Fase 1: De basis van wie jij bent

 •  Je leert je blinde vlekken kennen.
 • Je leert je talenten en sterke punten kennen.
 • Je weet je kwaliteiten en zelfs je minder leuke kanten weet je om te buigen in iets positiefs.
 • Je weet wat je energie geeft en wat jij nodig hebt om flow te krijgen.
 • Je krijgt zelfvertrouwen in wie jij bent en straalt dit ook uit waardoor je weer mensen naar je toetrekt, want het is fijn om bij jou te zijn.
 • Je voelt innerlijke kracht.
 • Je weet je waarden en hierdoor wordt het makkelijker om keuzes te maken.

Fase 2: Je weet wat je wilt

Doordat je nu weet wie je bent,heb je inzicht in waar je ogen van gaan stralen. Je gaat ervaren welke kracht je in je hebt en je komt tot de ontdekking dat je in veel meer mogelijkheden kunt denken en dat veel van je dromen de realiteit kunnen worden. Je krijgt je missie.

Fase 3: Klaar voor de arbeidsmarkt

Je leert hoe de huidige arbeidsmarkt werkt en wat je rol hier in is. Je weet wat je doelen zijn en doordat deze congruent zijn met je missie en met wie jij bent, ga je geluksmomenten ervaren in je leven. Je leert hoe je de richting die je hebt gekozen vol kunt houden, want verandering geeft spanning!

 

 

Het programma omvat de volgende onderdelen die je leven in positieve zin gaan veranderen!

 

 

1. 6 x tweewekelijkse persoonlijke masterclasses met krachtige interventies.

Je zult aha-momenten ervaren en je doet ontdekkingen over jezelf. Je gaat je eigen kracht vinden. Deze sessies vinden op persoonlijke wijze onder mijn begeleiding plaats in Amsterdam, in een van de lokaties van het Coachhuis.Ook werk ik, in overleg, op lokatie bij organisaties.

 

2. 6 x inhoudelijke lesstof met bijbehorende templates.

Wat we bespreken en wat je ervaart krijg je in pdf met extra informatie. Doordat er per keer aanvullende informatie wordt gegeven blijft de lesstof behapbaar en krijg je optimaal resultaat van alles wat we doen.

 

3. 6 x Opdrachten met akties.

Je gaat op onderzoek uit gedurende dit programma en je doet ontdekkingen over jezelf. Hier is tussen de sessies door aktie vanuit jezelf voor nodig voor je eigen succes.

 

4. Gratis contact tussen de sessies door waarin je al je vragen aan me kunt stellen

Je staat er niet alleen voor. Als je even vast loopt kun je op me terugvallen. Als het nodig is, haal ik je door een moeilijk moment heen.

 

 

Durf je de stap te zetten en de kracht in jezelf te ontdekken?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een of meerdere talenten heeft waarmee die zichzelf kan neerzetten in deze wereld! Vaak moet de persoon in kwestie er nog zelf achter komen. Of het gewoon durfen. Het is mijn intentie om je bewust te maken van die kracht in jezelf en er iets mee te doen!

 

Als je ja zegt, zeg je geen ja tegen mij, maar ja tegen jezelf!

 

 

 

 

 afbeelding garantie

 

Mijn persoonlijke tevredenheidsgarantie!

Ik ben er 100% van overtuigd dat mijn programma de beste manier is om je energie en geluk in je leven te vinden. Ik weet dat als je alle middelen en tools gebruikt en zelf in actie bent, jij je gewenste resultaat gaat bereiken!

Ik wil je aanbieden dat als de eerste module je niet bevalt, je dat aangeeft aan mij. Je geld wordt teruggestort en je account wordt dan beëindigd. Zonder verder vragen.

Dat beloof ik je.

 

1. Het geeft spanning als je in je huidige situatie blijft en het geeft spanning als je stappen gaat ondernemen naar een gelukkigere carrière. Welke keuze maak je dan?

2. De investering in deze stappen betaalt zich terug in een verdere carrière waarin je meer geluksmomenten en ontspanning ervaart.

3. Het heeft mij zeker wel tig keer meer EURO en 6 jaar gekost om mij de kennis en ervaring eigen te maken die ik met je ga delen in deze 3 stappen. Die investering in tijd en geld hoef jij niet meer te doen.

De investering voor dit traject is inclusief

–       7 x gesprekken met Katja in een lokatie van het Coachhuis in Amsterdam

–       7 x de leerstof met bijbehorende templates en opdrachten

–       6 x opdrachten met akties

–       Gratis contact tussen de sessies door

–        Tevredenheidsgarantie

Financiën

De belasting betaalt mee aan je loopbaanbegeleidingstraject! Je kunt het traject aftrekken van de belasting als studiekosten. Hou rekening met een drempel van EUR 250. Voor verdere voorwaarden kun je de site van de belastingdienst raadplegen. Vaak heb je bij je werkgever ook mogelijkheden om de kosten (voor een deel of helemaal) vergoed te krijgen, hier kun je de CAO of je arbeidsovereenkomst voor raadplegen.

Je kunt je opgeven voor meer informatie door via dit contactformulier contact met mij op te nemen. Of bel me via: 06-25085971 of mail: info@katjavangulick.nl

Ik ga graag met je aan de slag!

 

 

Hartelijke groet,

 

Handtekening

Katja van Gulick

 

Laat een reactie achter