KATJA

 

 

“Als je altijd al doet wat je deed, zul je altijd krijgen wat je al kreeg” – Deepak Chopra

Deze qoute is mij op het lijf geschreven! Hierdoor maak ik de juiste keuzes waar ik energie van krijg en het beste uit mezelf haal! En dat gun ik iedereen. Het is daarom mijn passie om mensen te helpen dit te realiseren.

Mijn achtergrond is Hogere Hotelschool met een vervolgstap naar sales accountmanagement op diverse niveaus in de Telecommunicatie. De overgang van sales naar het coachen is voor mij een hele logische stap geweest. In mijn werk in de sales heb ik altijd te maken gehad met de psychologie van de mens:wat is de werkelijke vraag van de klant. Wat zegt de lichaamstaal?  Hoe nu zo te communiceren dat de boodschap wordt gehoord? En er werd een beroep gedaan op mijn intuïtie, welke ik aan het doorontwikkelen ben. Dit alles heb ik altijd erg interessant gevonden en heb ik me naast mijn werk verdiept in psychologie. Er is altijd een combinatie geweest van de zakelijke kant en de gevoelskant.

Mijn aanpak is resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief (wel met beide benen op de grond ; )). Ik breng je hoofd, lichaam en hart bij elkaar. Ook kan ik waarnemen waar het in de kern bij jou om gaat.  Coachen/counselen doe ik met een positieve blik naar de wereld toe. Als feedback van cliënten  krijg ik te horen dat ik enthousiast, warm en empatisch ben. Ze gaan elke keer weer met energie de deur uit!

Wat maakt Katja anders dan andere coaches?

Mijn achtergrond is dat ik 10 jaar in de sales van het bedrijfsleven heb gewerkt op allerlei niveaus.  Ik heb hier enorm veel geleerd van de  diversiteit aan afdelingen, collega’s en klanten. Ik heb vele reorganisaties ervaren, en een cultuuromslag van een mensgerichte naar een taakgerichte organisatie.  Ik heb mijn ups and downs gekend in mijn loopbaan, die mij inzichten hebben gegeven waar ik nu veel profijt van heb. Ik ken de praktijk in het bedrijfsleven dus heel goed. Mijn omscholing naar coach en mijn huidige opleiding Bachelor Psychologie zorgen ervoor dat ik hiermee een combinatie heb van praktijkervaring in het bedrijfsleven en kennis van de mens.  Ik snap dus waar jij het over hebt, want ik heb het zelf ook allemaal meegemaakt.

Mijn passie is om mensen dat te laten vinden en vooral te laten doen waar zij gelukkig van worden in hun werk en hun vrije tijd.  Dit betekent een zoektocht naar wie ben ik, wat wil ik, je persoonlijke missie en wat kan ik. En deze ontdekkingstocht hoort vooral leuk en energie-gevend te zijn! En waar nodig, ga ik zeker de diepte in om zeker te zijn dat het resultaat gehaald wordt. Dit allemaal met kwalitatieve interventies die werken voor jou! Deze gedachtegang merk je aan mij als we samen bezig zijn.

Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben als coach, en weet ik inmiddels wat wel en niet werkt in het resultaat wat iemand wil gaan halen. In mijn werk kijk en voel ik wat voor werkwijze bij iemand past. Dit kan “technisch” met hulp van veel hoog gekwalificeerde modellen zijn, en intuïtief en creatief. Deze mix is typerend voor mij, aangezien ik het gebruik van deze 2 tegenstellingen in mijn eigen ontwikkeling opzoek, en die beide resultaat hebben.  Continue bijscholing en ontwikkeling is voor mij een voorwaarde (en mijn energizer) om de kwaliteit te bieden waar jij als cliënt recht op hebt.

Voor mijn loopbaan met mijn werkervaring en opleidingen zie Linkedin

[nggallery id=1]