WERKWIJZE

WERKWIJZE

 

Hoe ik je help om meer bezieling, inspiratie, succes en energie in je professionele en persoonlijke leven te vinden!

 

Leer de P.O.W.E.R. methode met mij!

Als je als hoogopgeleide professional na lang wikken en wegen dan eindelijk hebt besloten om een coachingstraject in te gaan, dan verwacht je wel resultaat. Er zijn zoveel coaches en loopbaanadviseurs, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Wat jij nodig hebt is actie, of juist veel rust, die leidt tot gewenst resultaat. Op deze pagina lees je welke resultaten je kunt verwachten, de gedachte die daaraan ten grondslag ligt, de werkwijze en wat Katja van Gulick Coaching & Advies anders maakt dan al die andere coaches.

Katja van Gulick Coaching & Advies kan je helpen de volgende resultaten  te bereiken

Je hebt actie ondernomen om meer passie, energie en succes in je loopbaan en je leven te krijgen.  Je weet waarvoor jij dit werk wilt doen wat je nu hebt gekozen.  Je staat op en hebt zin om naar je werk te gaan! Dit geeft rust in jezelf, want je durft keuzes te maken die bij jou passen. Je hebt een duidelijke eigen richting voor je werk- en privéleven en anderen merken aan je dat je een duidelijke koers hebt. Hierdoor kom je zelfverzekerd en krachtig over.

Je enthousiasme is weer terug, je voelt je energiek en vol zelfvertrouwen.  Je bent  herstellende van je burnout of je heftige stressperiode. Stap voor stap ben je erachter gekomen  wat je energie geeft en dat pas je in je werk- en privéleven met succes toe. Je geeft je eigen grenzen aan zonder schuldgevoel, want je communcieert effectiever. Je weet wat wel of niet goed voor je is, zodat je kunt bijschakelen als dat nodig is. Je hebt weer een energieker en vitaler leven . Je bent ontspannen en je hebt rust van binnen. Mensen zien je kracht.

Je werk en privéleven zijn in balans. Je hoofd is helder zonder al te veel gepieker. Je hebt energie en bent georganiseerd. Je bent bewust van wat je energie geeft of juist niet en hierdoor kun jij deze weer snel herpakken. Vol zelfvertrouwen en rust doe je je werk, je kinderen worden blij van jou en de relatie met je partner en vrienden zijn in balans. Je ervaart kwaliteit van leven, je kent je eigen grenzen en geeft deze ook aan zonder schuldgevoel.

Je hebt een carrièrepad gevonden.  Je hebt een scherp beeld van je ambities, je drijfveren, wat je kunt en eventueel nog te ontwikkelen hebt. Je hebt een efficiënt, realistische en praktisch actieplan zodat je ook echt resultaat gaat halen.

Je bent zelfverzekerd. Je maakt keuzes die bij jou passen en hierdoor heb jij de touwtjes weer in handen. Dit komt doordat je weet wie jij bent, waar je van nature goed in bent en wat je echt leuk vindt om te doen.  Je snapt hoe je keuzes maakt en hoe je dit voortaan makkelijker kunt doen. Anderen zien dat je zelfstandig bent in het nemen van beslissingen

Mijn filosofie

Iedereen kan dat werk doen en het leven leiden dat plezier, energie, bezieling en succes geeft.  Ongeacht je afkomst, geslacht of leeftijd. Dit vraagt wel om een bepaalde houding die je succes gaat opleveren. Door onderzoek naar wie jij bent en wat jij wilt, ontdek je je talenten en waar jou ogen van gaan stralen. Je komt erachter welke beperkende gedachten je tegenhouden en hoe je die om kunt zetten in positieve bekrachtigende gedachten. Je weet dan waar jij energie van krijgt en wat je met passie kunt doen.  Wat je kunt komt dan vanzelf, want als jij weet wat je talenten en drijfveren zijn, en waar jouw ogen van gaan stralen, dan creëer je genoeg energie en wilskracht om dat te gaan ontwikkelen en zo je gewenste resultaat te halen.

Als jij voelt waar je hart echt ligt, dan is dit de enige juiste weg naar passie en succes in je leven. Je enthousiasme zal aanstekelijk werken op mensen als jij  met een stralend blij hoofd over je werk praat. En daar hoef je niets voor te doen als jij datgene doet, wat vanuit je hart komt. Mensen noemen dit ook wel hun “binnenste” of innerlijke kompas. Ik noem dit je intuïtie, en deze weet het beste wat er echt in je speelt. Vaak leidt onze omgeving of onze ratio ons hier van af en zijn we het contact met ons zelf kwijt. Dat maakt dat we op een gegeven moment op een punt in ons leven kunnen belanden dat we even de weg kwijt zijn. Dat kan zich uiten in een periode met veel onrust, veel gepieker en stress & burnout. Het wordt dan duidelijk dat het echt anders moet.

Hoe groot of klein een verandering ook is, deze kun je stap voor stap maken om te zorgen dat dit een blijvende verandering is.

 

Wat beleef je als je met mij gaat werken?

Jij staat centraal in de coaching. Het gaat erom wat jij wilt bereiken met je zoektocht en we doen dat op zo’n wijze dat die bij jouw unieke ik past.

Mijn aanpak is resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief (en dan wel met beide benen op de grond ;-)). Ik breng je hoofd, hart en lichaam bij elkaar. Ik heb de tools om je te helpen hier achter te komen en dit neer te gaan zetten op een realistische en praktische wijze.

Onmisbaar: Jij gaat je missie leren kennen! Hier in ligt namelijk alles wat er in jou zit: wie jij bent, wat je passie is en waar je het allemaal voor doet.  Deze missie geeft je inspiratie, kracht en energie en zorgt er voor dat jij je doel gaat halen. Dit is vaak het laatste puzzelstukje dat alles op zn plek brengt en die zorgt dat jij je ideale baan en leven vanuit je tenen voelt!

Coachen/counselen doe ik met een positieve blik naar de wereld toe. Jouw ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je wilt, je persoonlijke missie en wat je kunt, hoort vooral leuk, inspirerend en energie-gevend te zijn. Dit alles met de nodige uitdaging en diepgang, zodat we alles eruit halen wat er in jou zit. Je zult staan te kijken van wat je allemaal in je hebt!

Cliënten omschrijven mij als een enthousiaste, empatische en warme coach. Van cliënten krijg ik terug dat ze altijd weer vol met energie de deur uitgaan na een sessie met mij. Ik heb plezier in mijn werk met cliënten en dat zul je merken als je met mij te maken krijgt.

Ik zorg voor actie in het tempo dat bij jou past. Het belangrijkste is dat er resultaat komt en dat kan via actie nemen of juist de rem erop te houden. We maken van te grote stappen kleinere stappen, zodat je een verandering volhoudt. Het moet wel leuk blijven! Ik zal je helpen, in welke situatie je ook zit, om in actie te blijven of juist rust te houden,  zodat jij je gewenste resultaat gaat halen.

Door mijn 10-jarige werkervaring in het bedrijfsleven en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling snap ik wat jij meemaakt. Ik heb ervaring op diverse niveaus met allerlei type collega’s, managers, cliënten en afdelingen. Ik heb reorganisaties meegemaakt en zelf de nodige ups en downs in mijn carrierepad meegemaakt. Interesse in de menskant heb ik altijd gehad en heb me, naast mijn vaste baan, om laten scholen in de psychologie en vele andere ontwikkelingscursussen.  Ik heb een carrièreswitch gemaakt en indien je dat wilt, kun jij dat ook!

De norm is dat ik een hoge kwaliteit dienstverlening aanbied. Ik werk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging NOLOC. Daarnaast ben ik gecertificeerd consultant voor de Myer Briggs Type indicator voor step I & II en teams. Ik ben opgeleid voor Integratieve coach/counselor, NLP Master, EFT therapeut en ik ben bezig met mijn Bachelor voor Psychologie. Ik ben student-lid van Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en dit betekent dat ik op de hoogte ben van de beroepsethiek in dit werkveld, deelneem aan activiteiten binnen de psychologie en dat ik profiteer van een netwerk van psychologen.

Ik ben toegankelijk en je kunt me altijd bereiken.  Ik zorg dat je binnen 1 dag tot uiterlijk 48 uur een antwoord hebt op je telefoontje of je emailbericht. Coachen doe ik persoonlijk, online en via Skype of de telefoon. Het contact doen we op zo’n manier die jij prettig vindt: face to face of op afstand.

Klik hier om naar een overzicht van mijn diensten te gaan

 

 

 

Laat een reactie achter