HOME

Is het tijd om impact in de wereld te maken met jouw talenten?

Ondernemende mensen zijn hier om hun missie te ontdekken, deze te gaan leven en hier een inkomen mee te verdienen. Ze worden de persoon die zij het liefste willen zijn.

Je bent hier op de juiste plek als je het volgende herkent:

bolletje2  Je bent goed in wat je doet, alleen niet alles wat er in je zit komt er uit. Er zit meer in je, dan wat je nu laat zien.

bolletje2  je wilt een lekker inkomen verdienen met je eigen onderneming zodat je het allerleukste werk kunt doen op jouw voorwaarden.

bolletje2 Je ziet hoe anderen schijnbaar succesvol zijn en vraagt je af hoe zij dat doen.

bolletje2  Je weet dat succes niet komt aanvliegen en je bent klaar om moedige stappen te zetten. Je vraagt je alleen af: “Hoe?”

bolletje2 Je voelt je leeg en je werk vervult je niet. Je wilt een buitengewoon leven leiden wat past bij jouw levensmissie.

bolletje2 Je hebt het enorm druk, en als je er over nadenkt vraag je je af: “waarmee ben ik eigenlijk druk? Waar doe ik het voor?”

Herkenbaar? Hier ben je aan het goede adres! 

Veel ondernemende mensen worstelen met het vinden van succes en geluk in hun werk en leven. Ze zijn goed in wat ze doen, werken hard en toch lopen ze vaak ergens vast.  Ze ervaren een groot energielek; Ze willen leuker en vervulder werk doen waarmee ze impact maken op de wereld.

Met begeleiding van Katja van Gulick ervaar jij het volgende:
 
bolletje2 Alles wat er in je zit komt eruit, met als resultaat dat jij overvloed hebt in relaties, gezondheid, tijd en financiën

bolletje2 Je bent niet meer druk, maar geïnspireerd, gemotiveerd, productief en je doet betekenisvol werk

bolletje2 Je voelt je energiek, krachtig en ervaart vrijheid. Je maakt impact op de wereld en verdient er lekker mee met je eigen onderneming.

bolletje2 Je leeft je verlangen en weet jouw levensmissie, waarmee jij anderen helpt met je eigen onderneming

Samen gaan we de wereld mooier maken!!

Ik leer je hoe jij je inkomen kunt verdienen met de onderneming die jij volgens jouw eigen spelregels hebt.  Als jij jouw levensmissie weet en daar naar gaat handelen, ga je heel veel betekenen voor de wereld. Ik leer je een succesvolle stap-voor-stap methode waarmee jij een stabiel inkomen creëert zodat jij ontspannen en vol met energie aan het ondernemen bent.

 Klik hier om er achter te komen of jij baat hebt bij mijn dienstverlening

 

 

 

 

mbti_iconKatja van Gulick uit Amsterdam helpt ondernemende mensen volgens hun verlangen te leven. Ze ontdekken hun levensmissie en ondernemen moedige stappen zetten om deze te leven. Met hun eigen onderneming maken zij impact op de wereld en verdienen zij een lekker inkomen. Dit leren zij volgens een praktische stap-voor-stap methode om klanten aan te trekken in plaats van acquisitie te doen.  

Bij Katja kun je terecht voor ondernemerscoaching en leiderschapscoaching. In het programma Claim your Life ontdek je jouw levensmissie, ga je deze leven met als resultaat een leven vol overvloed in relaties, gezondheid, financiën, tijd en energie. Wil je doorbreken en impact maken met je eigen onderneming door succesvol online marketing in te zetten, dan is Claim your Business de stap om te zetten. Resultaat van dit programma is de ontspannenheid van een stabiel inkomen waarmee je impact maakt op de wereld. 

Gecertificeerd voor het krachtige persoonlijkheidsinstrument MBTI Step I, MBTI Step II en MBTI teams. Opgeleid als Coach / Counselor, NLP Master, EFT Therapeut en Professioneel Aurareader. Mijn leraren zijn Tony Robbins, Gabrielle Bernstein, Tara Mohr, Marie Forleo, Danielle Laporte. Sonia Chocquette en Marianne Williamson.  Als coach ben ik resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief. Ik hou graag de energie hoog en help je door jouw sabotagepatronen en angsten heen.