Ja, stuur mij GRATIS de 4 vitale stappen van minder piekeren naar meer energie en kracht!
Ja, ik meld me aan
 
E-mailadres *
Voornaam
en ontvang regelmatig tips en inspiratie voor balans in werk en leven
regelmatig tips ontvangen
coaching door katja van gulick

mbti_iconstep-1   mbti_iconstep-2

DE MYERS-BRIGGS TYPE INDICATOR (MBTI)

Leer jezelf en de ander beter kennen!

De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is wereldwijd het meest gebruikte persoonlijkheidsinstrument voor persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Je krijgt inzage in je eigen persoonlijkheidsvoorkeur –en stijl en in die van anderen. Dit zal een feest van herkenning zijn en het verklaart veel van hoe je de dingen aanpakt en hoe je gebeurtenissen beleefd. Je ontdekt waarom bepaalde zaken je makkelijk afgaan, terwijl iets anders je juist veel energie kost. Het biedt groeikansen en directe aanknopingspunten om beter te gaan samenwerken en communiceren, privé en zakelijk. NLP sluit hier perfect op aan om dit ook daadwerkelijk in de praktijk uit te gaan voeren, om zo daadwerkelijk tot keuzes te komen en eventuele veranderingen te bewerkstelligen.

Je krijgt inzicht in je persoonlijke voorkeuren en hiermee kun je het voor verschillende doeleinden gebruiken: Waar krijg ik energie van en waar raak ik vermoeid van? Hoe verwerk ik nu informatie?Hoe maak ik beslissingen? Welke levensstijl past bij mij? Welk soort werk past bij je en in wat voor omgeving? Wat is je voorkeur in leiderschapstijl? Je ontdekt je kwaliteiten en groeimogelijkheden.

Extra: Je ontvangt bij mij een extra rapport met hierin de 20 facetten die je gedrag naar voren brengen en die in mijn ogen noodzakelijk zijn om jezelf ECHT goed te leren snappen en kennen. Dit is de MBTI Step II.

Wat maakt dat ik Myer Briggs Type Indicator gebruik is dat het bedoeld is om jezelf en anderen beter te begrijpen en dat het hokjesdenken voorkomt. Er wordt niet gedacht in goed of fout, wat maakt dat er oordeelloos naar jezelf en anderen gekeken wordt.

MBTI gebruik ik bij:

bolletje2  Carrière keuzes
bolletje2  Stress management
bolletje2  Conflicthantering
bolletje2  Communicatieverbetering
bolletje2  Stijl van keuzes maken

Aanbod
MBTI persoonlijk gesprek
MBTI workshop
MBTI teambuilding

Kwalificatie
Katja van Gulick is door OPP gecertificeerd voor MBTI step I, MBTI step II en MBTI teams. Hierdoor ben je verzekerd dat er gewerkt wordt met de officiële materialen en richtlijnen en volgens de ethische gedragscode voor het werken met de MBTI.

Whatever the circumstances of your life, the understanding of your type can make your perceptions clearer, your judgements sounder, and your life’ closer to your hearts’ desire’ – Isabel Briggs Myer

ja-ikmeldmeaanbutton