Ja, stuur mij GRATIS de 4 vitale stappen van minder piekeren naar meer energie en kracht!
Ja, ik meld me aan
 
E-mailadres *
Voornaam
en ontvang regelmatig tips en inspiratie voor balans in werk en leven
regelmatig tips ontvangen

Ineens voelde ik me heel kwetsbaar. Afgelopen herfst lag ik (weer) op de onderzoekstafel na mijn mammografie. Er zit al jarenlang een cyste in mijn borst en omdat ik wat last had van andere dingen, werd deze weer onderzocht. Het bleek dat de vorm was veranderd en het was naar een andere plek verschoven… Alsof er een levend buitenaards wormpje in je lichaam zit. Genoeg redenen om mij die dag wat langer in het ziekenhuis te houden. Niet leuk. Het was voor mij zo’n moment dat van alles door je hoofd flitst en ik wilde vooral actie nemen om zo gezond mogelijk te leven, onafhankelijk van de uitslag. Lees meer…

Wauw, ik kijk terug op het afgelopen jaar en het is anders gelopen dan ik begin 2017 had kunnen bedenken! Dingen die ik voor ogen had zijn niet gebeurd en er zijn dingen op mijn pad gekomen waar ik nooit aan gedacht had. We komen nu echt weer aan het einde van het jaar en dat is zo’n moment dat je zaken gaat afronden om in 2018 weer een kickstart te maken. Ik althans wel!

Ik neem je mee hoe ik dat doe en ik geef je de stappen voor een kickass 2018. Lees meer…

Eén van de vragen die het meest aan mij gesteld wordt als coach is: “Hoe krijg ik meer invloed?”. Vaak is de aanleiding dat iemand moeite heeft met assertievere collega’s, moeite heeft met ondersteuning te krijgen of moeite heeft met promotie maken. De ondernemers die ik coach willen weten hoe ze meer klanten kunnen krijgen of hoe ze naamsbekendheid kunnen krijgen.

In deze blog leg ik uit wat voor soorten invloed er zijn en geef ik je strategieën om jouw invloed te verhogen. Lees meer…


Veel mensen dromen om vanuit huis voor zichzelf te beginnen. Ze zien het al helemaal voor zich: De dag indelen zoals je het zelf wilt, tussendoor even naar de yoga- of sportschool om vervolgens met je MacBook in een koffietent een Café latté drinken en met de leukste mensen afspreken. Het is zoals de ideale Work Life Balance er uit zou moeten zijn.

Als je dit een paar dagen doet, dan weet je al dat het echt niet zo rooskleurig is als waar je van droomt. Ook al doe je het leukste werk wat er is, de focus houden is niet zo makkelijk als je denkt. Ik zelf heb altijd flexibel kunnen werken en het liefst werkte ik op kantoor. Daar werkte ik veel beter. Thuis word je verleid om even een wasje te doen, stiekem die ene aflevering van Breaking Bad te kijken en niemand die op je let wat je doet.

Herkenbaar? Lees verder en lees mijn acht manieren om thuis productief te werken! Lees meer…


Je kunt er niet meer om heen, je zult in het werkende leven als ondernemer of als werknemer jezelf moeten neer zetten. Doe je het niet, dan doet je “concurrent” het wel. Dus wil je die opdracht, klant of baan? Ken jouw waarde en vertel deze. Vertel je successen en welke resultaten je hebt behaald als bewijs. Klinkt makkelijk toch? Wat ik merk is dat veel mensen hier veel moeite mee hebben. Als je dit ook herkent, lees dan verder want dan ga ik je nu helpen. Ik vertel je een manier waarbij je je sterke eigenschappen ontdekt om ze vervolgens te vertellen zonder je arrogant te voelen. Lees meer…

Pagina 1 van 1412345...10...Minst recente »

Ik word geïnspireerd door

deepak chopra

 SJM_level1_badge_revisedVertrouw op die zachte stem in je, je spirit. Dat heb ik altijd gedaan, alleen ik wist tot 2014 niet hoe ik dit in mijn coaching kon overbrengen aan de ander. Door Gabrielle Bernstein, ook wel de new generation leader genoemd door Oprah Winfrey, heb ik nu de mix van spirit met wetenschappelijke onderbouwde methodes in mijn coaching. 

 

 

 

Playing Big facilitatir Katja van Gulick

  In 2015/2016 word ik opgeleid door Tara Mohr. Een geweldige ervaren coach die mij haar methodes leert. Denk aan het werken met je innerlijke criticus, je innerlijke mentor en omgaan met angsten en kritiek. Zodat jij je niet meer laat tegenhouden. Playing Big!

 

 

 

Kompasvisie Goud Katja van Gulick

 Ik werk als freelance coach bij Schouten & Nelissen waar ik word ingezet bij diverse grote organisaties. Ik werk volgens hun Kompasvisie wat uitgaat van jouw talenten en drijfveren. Focus je op waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Een prachtige onderbouwde methode die werkt!