Ja, stuur mij GRATIS de 4 vitale stappen van minder piekeren naar meer energie en kracht!
Ja, ik meld me aan
 
E-mailadres *
Voornaam
en ontvang regelmatig tips en inspiratie voor balans in werk en leven
regelmatig tips ontvangen


Zit je vast? Kom je maar niet naar de next level? Wil je meer, maar je weet niet hoe? Je loopt misschien wel tegen grenzen aan. Grote kans dat jij jezelf onbewust tegen houdt.

Ben je al succesvol? Waarschijnlijk neem je je persoonlijke grenzen voor lief, en blijf je lekker in je comfortzone. Maar wat als ik je deze boekentip geef om nog beter voor de dag te komen, ook al voel je je succesvol?

Dit boek was mijn grote eye-opener. Deze methode heeft veel topsporters en topzakenmensen naar hun Next Levels gebracht en deze kun je nu ook toepassen. Check de video via deze link !

Ik heb al eens eerder een vlog gemaakt met alle stappen uitgelegd, die staan beschreven in dit boek.

Vlog 1: Ontdek jouw Genius via deze link

Vlog 2: In 4 stappen naar het werken met jouw Genius via deze link

Vlog 3: Hoe je werkt aan je bovengrensprobleem via deze link

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Katja van Gulick Coaching & Advies” Ga naar www.katjavangulick.nl  voor het aanvragen van het gratis mini-eBoek “4 Vitale Stappen van minder piekeren, naar meer energie en kracht”.

mbti_icon    katja_van_gulick_pasfoto
Happines & Business Coach en teacher Katja van Gulick uit Amsterdam helpt hoogopgeleide professionals hun missie, why en hun verlangen te leven. Dat doet ze met haar coachingprogramma’s Claim your Life en Claim your Business. Maak werk van je verlangen en als resultaat krijg je energie, rust en balans en je ervaart overvloed in relaties, werk, gezondheid en tijd.  Er worden bewuste keuzes gemaakt. De omgeving ziet ze als zelfverzekerd en krachtig met een duidelijke eigen koers. Zie www.katjavangulick.nl

 

Gecertificeerd voor het krachtige persoonlijkheidsinstrument MBTI Step I, MBTI Step II en MBTI teams. Erkend Loopbaan Professional bij de NOLOC.  Opgeleid als Coach / Counselor, NLP Master, EFT Therapeut en professioneel Aurareader. Tara Mohr met Playing Big, Gabrielle Bernsteins’ Spirit Junkie, Marie Forleo B-School, Danielle Laporte Fire Starter Sessions & Desire Map.  Ik heb al deze certificeringen.  Als coach ben ik resultaatgericht, pragmatisch en intuïtief. We gaan voor jou succes, flow, energie en geluk!

 

Vanochtend bij het opstaan was ik meteen flink geïrriteerd. Gedachten als: “Doe die dop op de tube!”, “Ruim die kwark op als je knoeit!” en nog wat van die ergernissen schoten al een uur lang door mijn hoofd. Toen ik in de spiegel keek zag ik mijn samengeknepen ogen die vuur uitstraalden. Zo, wat een lekker begin van de dag. Not. Ineens zie ik hem in de spiegel, totaal niet bewust van mijn irritatie naar hem toe,  met een superduf hoofd met z’n haar omhoog en een verdwaasde blik met open verbaasde ogen. In een fractie van een seconde gil ik het uit. Van het lachen. Ik kan niet meer stoppen. De vuur in mijn ogen is verdwenen en zijn nu nat van de tranen van het lachen. Deze aanblik is echt te komisch voor woorden. Het wordt nog erger, want vervolgens stoot hij zijn knie en ik hoor zijn kreet. Dan zijn dochter die een lief kusje aan hem wil geven en hem vol in z’n ogen raakt. Ik zit midden in een slapstick en ik kom niet meer bij. Ik ben van de ene emotie, boos,  in de andere emotie, superblij,  geschoten in een fractie van een seconde. Opluchting… Ik voel me weer mezelf 🙂

Rare dingen die emoties. Ik heb weer zo’n week. Zo’n week met heftige gevoelens en emoties. Piekmomenten en dalmomenten. Ik word net een beetje bozer om de dingen en net een beetje vrolijker om de dingen dan hoe ik me er normaal over zou voelen. Vroeger liet ik me heel erg leiden door emoties. Inmiddels weet ik er mee om te gaan. En nu ik er toch zo midden in zit, kan ik er net zo goed over gaan schrijven. Dus vandaar deze week een blog over emoties en hoe er mee om te gaan. Lees verder als je de zeven stappen wilt leren. Lees meer…

Ineens voelde ik me heel kwetsbaar. Afgelopen herfst lag ik (weer) op de onderzoekstafel na mijn mammografie. Er zit al jarenlang een cyste in mijn borst en omdat ik wat last had van andere dingen, werd deze weer onderzocht. Het bleek dat de vorm was veranderd en het was naar een andere plek verschoven… Alsof er een levend buitenaards wormpje in je lichaam zit. Genoeg redenen om mij die dag wat langer in het ziekenhuis te houden. Niet leuk. Het was voor mij zo’n moment dat van alles door je hoofd flitst en ik wilde vooral actie nemen om zo gezond mogelijk te leven, onafhankelijk van de uitslag. Lees meer…

Wauw, ik kijk terug op het afgelopen jaar en het is anders gelopen dan ik begin 2017 had kunnen bedenken! Dingen die ik voor ogen had zijn niet gebeurd en er zijn dingen op mijn pad gekomen waar ik nooit aan gedacht had. We komen nu echt weer aan het einde van het jaar en dat is zo’n moment dat je zaken gaat afronden om in 2018 weer een kickstart te maken. Ik althans wel!

Ik neem je mee hoe ik dat doe en ik geef je de stappen voor een kickass 2018. Lees meer…

Eén van de vragen die het meest aan mij gesteld wordt als coach is: “Hoe krijg ik meer invloed?”. Vaak is de aanleiding dat iemand moeite heeft met assertievere collega’s, moeite heeft met ondersteuning te krijgen of moeite heeft met promotie maken. De ondernemers die ik coach willen weten hoe ze meer klanten kunnen krijgen of hoe ze naamsbekendheid kunnen krijgen.

In deze blog leg ik uit wat voor soorten invloed er zijn en geef ik je strategieën om jouw invloed te verhogen. Lees meer…

Pagina 1 van 1512345...10...Minst recente »

Ik word geïnspireerd door

deepak chopra

 SJM_level1_badge_revisedVertrouw op die zachte stem in je, je spirit. Dat heb ik altijd gedaan, alleen ik wist tot 2014 niet hoe ik dit in mijn coaching kon overbrengen aan de ander. Door Gabrielle Bernstein, ook wel de new generation leader genoemd door Oprah Winfrey, heb ik nu de mix van spirit met wetenschappelijke onderbouwde methodes in mijn coaching. 

 

 

 

Playing Big facilitatir Katja van Gulick

  In 2015/2016 word ik opgeleid door Tara Mohr. Een geweldige ervaren coach die mij haar methodes leert. Denk aan het werken met je innerlijke criticus, je innerlijke mentor en omgaan met angsten en kritiek. Zodat jij je niet meer laat tegenhouden. Playing Big!

 

 

 

Kompasvisie Goud Katja van Gulick

 Ik werk als freelance coach bij Schouten & Nelissen waar ik word ingezet bij diverse grote organisaties. Ik werk volgens hun Kompasvisie wat uitgaat van jouw talenten en drijfveren. Focus je op waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Een prachtige onderbouwde methode die werkt!